PODMÍNKY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

Vytvořením objednávky na e-shopu www.outlandia.cz,  či telefonickou objednávkou, vyjadřuje zákazník souhlas se zpracováním jeho osobních údajů prostřednictvím společnosti Ing. Andrea Kropáčová (www.outlandia.cz), v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, zákonem č. 480/2004 Sb. a zákonem GDPR (EU) 2016/679. Poskytnutí osobních údajů je dobrovolné, v souladu s §§ 11, 21 zák. č. 101/2000 Sb. máte mj. právo na písemné odvolání souhlasu, právo na přístup k údajům, podání žádosti o opravy, doplnění, zablokování nebo odstranění osobních údajů.
Každý z Vás má právo náhledu do svých údajů, opravy, žádosti o ukončení zpracování údajů a právo vznést námitku, kterou je třeba zaslat písemně na adresu Ing. Andrea Kropáčová, Karlovarská 101, Velká Dobrá nebo e-mailem na adresu info@outlandia.cz.

Vaše osobní údaje (e-mailovou adresu, nákupní reference a projevený zájem o produkty a informace na našich webových stránkách a v e-mailech) bude naše společnost Ing. Andrea Kropáčová (www.outlandia.cz) využívat po dobu 3 let od posledního nákupu, za tím účelem, abychom vám zobrazovali a posílali informace, které vás zajímají, a nabízeli vám produkty z naší nabídky, které pro vás budou relevantní.

Svůj souhlas můžete kdykoliv zrušit, v každém e-mailu, který od nás dostanete, je odkaz pro okamžité odhlášení. Můžete si své údaje také kdykoli vyžádat, požádat o úpravu nebo kompletní výmaz. S jakýmkoli problémem se také můžete obrátit na Úřad pro ochranu osobních údajů.

Vaši spokojenost s nákupem zjišťujeme prostřednictvím e-mailových dotazníků v rámci programu Ověřeno zákazníky, do něhož je náš e-shop zapojen. Ty vám zasíláme pokaždé, když u nás nakoupíte, pokud ve smyslu § 7 odst. 3 zákona č. 480/2004 Sb. o některých službách informační společnosti jejich zasílání neodmítnete.  Zpracování osobních údajů pro účely zaslání dotazníků v rámci programu Ověřeno zákazníky provádíme na základě našeho oprávněného zájmu, který spočívá ve zjišťování vaší spokojenosti s nákupem u nás. Pro zasílání dotazníků, vyhodnocování vaší zpětné vazby a analýz našeho tržního postavení využíváme zpracovatele, kterým je provozovatel portálu Heureka.cz; tomu pro tyto účely můžeme předávat informace o zakoupeném zboží a vaši e-mailovou adresu. Vaše osobní údaje nejsou při zasílání e-mailových dotazníků předány žádné třetí straně pro její vlastní účely. Proti zasílání e-mailových dotazníků v rámci programu Ověřeno zákazníky můžete kdykoli vyjádřit námitku odmítnutím dalších dotazníků pomocí odkazu v e-mailu s dotazníkem. V případě vaší námitky vám dotazník nebudeme dále zasílat.“